Nieuwste modellen radiatoren van Jaga in onze showroom

Vanaf vandaag hebben wij de nieuwste modellen radiatoren van JAGA in onze showroom waaronder de Jaga Vertiga Glow in hoogglans zwart! Vertiga combineert de kracht van de Top Performers, de zuinigheid van de Jaga Energy Savers, en het design van de Eyecatchers. Vertiga is een volledig nieuw type lage watertemperatuur radiator voor warmtepompen en hr-ketels. Ideaal voor in de lobby van een hotel of entree van een kantoor. Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een ultrahoog vermogen met superlage watertemperaturen. Door het lichte gewicht en de ultrageleidende materialen is de Low-H2O technologie veel beter regelbaar en veel zuiniger met energie. De Vertiga is naast de basisversie Primo, met gelakte metalen bekleding, verkrijgbaar in 3 design uitvoeringen: Dunes, Kirei en Glow.

 

Jaga Vertiga

Share Button