Beal Mortex BETON LOOK

Vanaf heden hebben wij opstellingen met micro mortel bekleding met verschillende kleuren, nuances, vormen wat uitermate geschikt is voor toepassing in badkamers.

(Deze betonlook is waterdicht vanaf 1mm laagdikte)

Beal Mortex is een ideaal materiaal voor betonlook badkamers. Zijn waterafstotende werking, dunne aanbreng, goede hechting en gevarieerde kleuren maken het materiaal erg interessant. Het uiterlijk van de Beal Mortex is afhankelijk van de gekozen kleur en de manier van aanbrengen.

Mortex Color van Beal, een materiaal dat van zichzelf al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is, dus ook voor in de douche hoek!!  Dit product hoeft dus verder niet meer beschermd te worden tegen water. De wanden worden hooguit beschermd tegen vuilaanslag, shampoo- en zeepresten etc. door middel van een waslaag, zeeplaag of een olie. De vloeren kunnen worden beschermd met o.a. een olie of lak tegen vuil.

De Mortex Color van Beal is uitermate geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, meubels en trappen en kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht.

Kom naar onze showroom op de van Oldenbarneveldtstraat 122 in Arnhem en laat u informeren over de mogelijkheden bij u in de badkamer en/of toiletruimte.

mortex mortex mortex

Share Button