Diensten

Problemen oplossen in, op en onder uw woning. Uw huis veilig en comfortabel maken. Dat zijn onze diensten. Wilt u uw dak vernieuwen? Is uw CV-installatie toe aan onderhoud of reparatie? Eindelijk eens die badkamer opknappen? Een een verstopping in uw riool? Een daklekkage? Een gaslekkage? Allemaal redenen om contact met ons op te nemen. Bel voor een afspraak 026-443 24 42 of kom naar onze showroom.

Inspectie van uw dak

Een veilig en duurzaam dak boven uw hoofd. Dat is wat u graag wilt. Maar… is uw huis echt toe aan nieuwe dakbedekking. Of is het een kwestie van onderhoud of reiniging?

Voor advies over uw dak, een inspectie, reiniging of reparatie kunt u goed bij Siem Gitsels terecht. En als het dak echt aan vervanging toe is maken wij dat voor u in orde. We leveren panne-, bitumen-, zinken en leidaken en plaatsen dakkapellen, zowel in nieuwbouw als bestaande woningen. Uiteraard altijd goed geïsoleerd en duurzaam. Een vraag over uw dak? Bel voor een afspraak 026-443 24 42 of kom naar onze showroom.

Een comfortabel huis

Gas, water en sanitair. Het zijn de belangrijkste zaken voor een comfortabel en leefbaar huis. Een aangename temperatuur in elke ruimte. Warm water, altijd en overal. Mooi en goed functionerend sanitair. En liefst met zo min mogelijk zichtbaar installatiewerk. Onze medewerkers beseffen dit terdege: leidingen worden zorgvuldig weggewerkt in wanden of vloeren. Als u wilt, begeleiden wij uw project helemaal van a tot z. van het slopen van uw badkamer of wc tot het monteren van het laatste haakje. Wilt u vrijblijvend een advies met een kostenberekening? Kom naar onze showroom of maak een afspraak: 026-443 24 42.

Uw CV in conditie

Met een CV-installatie is het als met een auto. Door goed onderhoud functioneert hij beter en gaat hij langer mee. Een CV-installatie in topconditie is bovendien veilig. Verenigingen van eigenaren en ook de consumentenbond adviseren daarom regelmatige inspectie van uw installatie. U kunt dit gerust aan ons overlaten. Wij houden in de gaten wanneer het weer tijd is voor een controlebeurt. En mocht er onverhoopt toch een keer iets gebeuren, belt u onze service lijn: 026-443 24 42. Onze service monteur is snel ter plaatse, want we laten u niet in de kou staan.

 arnhem siem gitsels showroomarnhem siem gitsels showroom badkamer arnhem siem gitsels showroom outlet loodgieter installatie

 

Share Button