Dakbedekking

Siem Gitsels renoveert, onderhoudt en brengt dakbedekking aan voor de nieuwbouw en de renovatiemarkt. Door jarenlange ervaring en goede opleiding kunnen wij veel maken. Of het nu gaat om een groot of klein project, wij zorgen zowel bij bedrijven als particulieren dat u een goed en duurzaam dak boven het hoofd heeft. Een goede dakbedekking zorgt niet alleen voor een droog en veilig leef/werklimaat, maar het oog wil ook wat. Een nieuw dak betekent investeren in een voor de meeste mensen toch “onbekend’ product. Maar wanneer is het nu eigenlijk nodig om aan zo’n investering te gaan denken? Het onderhoud van het dak wordt vaak over het hoofd gezien. Pas als er problemen zijn wordt de vakman om hulp gevraagd.

Het is belangrijk om regelmatig uw dak te laten inspecteren en zodoende problemen te voorkomen. Voor de winter is het raadzaam uw dakgoten en afvoeren te ontdoen van bladeren en andere vervuiling. Simon Gitsels kan u daarbij helpen, waardoor u eventuele lekkages vóór bent.

Wij voeren dan een dakinspectie uit, reinigen, repareren waar nodig en vernieuwen eventueel waar niets meer te repareren valt. Dit betreft vrijwel alle soorten dakbedekking zoals pannen-, bitumen-, kunststof-, zinken- en leiendaken en dakkapellen. Als na een eerste afspraak en inspectie blijkt dat het dak te slecht is om nog op te knappen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het maken van een compleet nieuwe dakbedekking, desgewenst inclusief isolatie.

Na een professioneel en eerlijk advies maken wij een vrijblijvende offerte voor u, dus bel gerust voor een afspraak  026-443 24 42.

Heeft u een daklekkage? Heeft u een lekkage in de dakgoot? Neem meteen contact met ons op via telefoonnummer 026-4432442 en wij zorgen dat uw daklekkage en/of lekkage in de dakgoot snel en vakkundig gerepareerd wordt.

 

Dakbedekking siem gitsels badkamer loodgieter en installatie arnhem 

Share Button