Verwarming en Koeling

Bij Siem Gitsels helpen wij u graag een beslissing te nemen over verwarming en koeling. We hebben een ruime keuze om uw huis te verwarmen. Voordat u overgaat tot aanschaf van een CV-installatie krijgt u eerst duidelijk en gratis advies. We letten niet alleen op de kubieke meters, maar willen u graag adviseren hoe u het beste kunt bezuinigen op uw warmwatercomfort.

Er is veel mogelijk als u uw huis wilt verwarmen. Lokaal, centraal of vloerverwarmd. Merken als Vaillant, Nefit, Remeha, ATAG. Wij leveren het allemaal. Als u van plan bent om uw huis te verwarmen heeft u volop keuze bij Siem Gitsels loodgieters- en installatiebedrijf. De lokale verwarming is weer helemaal terug van weggeweest. Wij adviseren wat bij u past: gevelkachel, gashaard of open haard. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een CV-installatie en eventueel vloerverwarming. Hoe u uw warmtebron ook ingericht wilt hebben. Siem Gitsels loodgieters- en installatiebedrijf zorgt voor het ideale verwarmingsplaatje. Samen met Siem Gitsels loodgieters- en installatiebedrijf is het voor iedereen eenvoudig om energie te besparen. Wij geven makkelijk uit te voeren tips om de woning op een behaaglijke temperatuur te houden en toch te besparen op gas- en elektriciteitskosten. Bel of mail gerust voor een afspraak.

Waterzijdig inregelen

Misschien kent u het wel; in uw woonkamer is het te warm. In de keuken is het te koud. Wij hebben de oplossing! Dat noemen we ‘waterzijdig inregelen’. Het betekent zoveel als het inregelen van elke radiator apart. Bij de een wordt de doorstroming vergroot, bij de ander iets vermindert. Zo krijgt u een gelijkmatig verwarmde woning. Ook met waterzijdig inregelen is energiebesparing mogelijk.

 

Share Button