Onderhoud en Reparatie

Om van uw warme, behaaglijke woning te genieten zijn onderhoud en reparatie belangrijk. Zeker onderhoud op de CV-installatie in uw woning. Wat is er vervelender dan een CV-installatie die het begeeft. En altijd op momenten dat u het niet kunt gebruiken. Op een koude kamer of koud water zit u niet te wachten. Verenigingen van huiseigenaren en de Consumentenbond adviseren regelmatige inspectie van gastoestellen. Bij ons bent u van een hoop geregel af. Wij houden voor u in de gaten wanneer uw toestel toe is aan een controlebeurt. Mocht er onverhoopt toch iets zijn met uw installatie, bel dan onze servicelijn 026-443 24 42. Wij begrijpen dat u wilt dat uw probleem snel wordt verholpen, vandaar dat onze monteurs altijd zo snel mogelijk ter plekke zijn. U wilt voor deze reparatie natuurlijk wel een echte expert hebben, dan bent u bij Siem Gitsels aan het juiste adres.

Onderhoud en reparatie

Heeft u plotseling een gaslekkagelekkage in de waterleiding, of een verstopping in de afvoer? en met SPOED een loodgieter nodig om uw gaslekkage, lekkage in de waterleiding of de verstopping in uw afvoer te verhelpen? Bel ons via telefoonnummer 026-4432442 en wij zorgen dat het probleem snel opgelost wordt.

Installaties onderhouden door Siem Gitsels loodgieters- en installatiebedrijf gaan langer mee en leveren daardoor een hoger rendement op. U kunt via 026-443 24 42 een afspraak maken of informatie krijgen over het onderhoud. Wanneer u onze showroom wilt bezoeken kunt u vrijblijvend langs komen bij onze prachtige showroom gevestigd aan de van Oldenbarneveldtstraat 122 te Arnhem.

siem gitsels badkamer loodgieter installatie arnhem

 

 

 

Share Button