mobiele badkamer 

huur een mobiele badkamer tijdens uw verbouwing. Onze mobiele badkamer is voorzien van een boiler die zorgt voor een optimale straal bij zowel de douche alsook de wastafelkraan. De opbouw van de mobiele badkamer is van polyester, voorzien van goede isolatie en glad afgewerkt zodat de mobiele badkamer makkelijk te reinigen is. Het toilet is voorzien van een opvoerpomp met vermaler. Hierdoor is onze mobiele badkamer op bijna elke afvoer aan te sluiten.

Met de inrichting is rekening gehouden dat ondanks de compacte afmeting, meerdere mensen tegelijkertijd van de ruimte gebruik kunnen maken.

De aansluiting is bijzonder eenvoudig waardoor onze mobiele badkamer in enkele minuten gebruiksklaar is. We hebben enkel koud water nodig (bijvoorbeeld een buitenkraan), elektriciteit en een afvoergelegenheid (bijvoorbeeld een schrobputje). En uiteraard behoort een complete aansluitset (15 meter) bestaande uit een watertoevoerslang, afvoerslang en electriciteitskabel tot de standaard uitrusting.

Onze mobiele badkamer kan gemakkelijk voor of naast het huis geplaatst worden door de geringe afmetingen. 240cm x 185cm x 220cm (l x b x h)

PRIJZEN

Huurprijs per week vanaf € 150,00

Halen en brengen (prijs per kilometer) € 0,75

Aansluitkosten € 60,00

Borg € 500,00

Onze mobiele badkamer dient geheel schoongemaakt te worden opgeleverd. Indien dit niet het geval is brengen wij u € 60,00 schoonmaakkosten in rekening, welke wij verrekenen met de borg.

Vermelde prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.

Share Button