Referenties

Bij alle werkzaamheden die Siem Gitsels badkamers en installatiebedrijf uitvoert en bij elk product dat we leveren, draait het om kwaliteit. Daarom zijn onze medewerkers goed opgeleid, werken we volledig gecertificeerd en bieden wij u goede  producten van vertrouwde merken tegen een schappelijke prijs.

De expertise van onze mensen bestrijkt een breed terrein: verwarming, badkamers, dakgoten vervangen, rioleringswerk (o.a. verstoppingen), renovaties en alle overige loodgieter- en installatiewerkzaamheden. Dit resulteert regelmatig in mooie projecten. We laten graag enkele voorbeelden zien.

Project Oosterbeek: realisatie badkamer

badkamer arnhem douche siem gitsels showroom badkamer arnhem siem gitsels showroom

 

Project Hoogte 80: Het vervangen van de cv ketel en de badgeiser door een superzuinige Nefit HR combiketel hebben we weer in een dag gerealiseerd. Veel meer comfort, met een klokthermostaat die je via
je I-phone kan bedienen, dus ook als je niet thuis ben ! En dan ook nog eens vet besparen op de energienota, dat is nog eens rendement halen uit je investering.

Nefit HR combi ketel

Project Rozendaal: vervangen zinken dakgoten

zinken dakgoot dakgootreparatie  

Project Spijkerkwartier Arnhem: vervangen van de daklijsten door zink

zink

zinken dak

Project Hoogkamp. Hier hebben wij de dakgoten vervangen door zinken dakgoten. De dakgoten maken wij zelf op de juiste maat en model. Daardoor hebben wij korte levertijden omdat wij dit niet hoeven uit te besteden. in de ochtend ingemeten is dezelfde dag nog plaatsen!

 

zinkwerk

 

Project Arnhem. Algehele installatie water en afvoeren vervangen/aanpassen en realiseren van de nieuwe badkamer

riolering arnhem 20140410_130159 20140410_130209 20140410_130219 20140410_130923

Share Button