Ontwerp je badkamer

U wilt uw eigen badkamer ontwerpen? Gitsels badkamers helpt u graag op weg met uw badkamerontwerp. Met het 3D badkamer ontwerpprogramma* kunt u eenvoudig aan de gang met het ontwerpen van uw droombadkamer.

start direct met ontwerpen

* vergeet uzelf niet te registreren wanneer u uw ontwerp wilt opslaan. Afhankelijk van uw internetverbinding kan het opstarten van het 3D badkamer ontwerpprogramma enige tijd duren.

Badkamer ontwerpen opslaan

U heeft de mogelijkheid meerder badkamer ontwerpen op te slaan. Zo kunt u op een later moment verder met uw ontwerpen, uw ontwerpen op een later tijdstip terug kijken of om op een, voor u, gewenst moment uw badkamerontwerp naar ons door te sturen.

Badkamer ontwerpen insturen zodat wij de puntjes op de i kunnen zetten

Bent u helemaal tevreden met uw badkamerontwerp? Aarzelt u dan niet en stuur uw ontwerp naar ons toe. Vervolgens kunt u met ons een afspraak maken om samen uw badkamerontwerp verder uit te werken. Aan de hand van uw wensen en ingezonden badkamerontwerp wordt uw echte droombadkamer opgesteld.

Complete badkamers ter inspiratie

Wilt u inspiratie bij het ontwerpen van uw badkamer? Wij zijn aangesloten bij Baden+ en hebben badkamers in verschillende stijlen ontworpen! Tijdloos, stijlvol, landelijk, modern of volledig van de laatste trends en technieken. Wij laten u graag de allerlaatste collecties van onze merken, onder andere Geberit, Hotbath, Ideal Standard zien.

 

Share Button